Cart 0

RETURNARI / GARANTII

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stocul magazinului / fabricii, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare in termen de 14 zile de la primirea lor. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile noastre va fi refuzat.

Prin completarea formularului de retur poti solicita un schimb de produse sau vei alege varianta rambursării contravalorii comenzii prin transfer bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere si numele titularului de cont) sau prin Poștă, exclusiv la adresa da din buletin ( cartea de identitate ).

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți prin completarea Formularului de returnare, la final primiti automat toate informatiile necesare. Asigura-te ca expediezi produsele în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Garantia produselor este de 30 de zile. Etichetele contin informatii utile privind spalarea si ingrijirea textilelor, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.