Cart 0

Livrari

Tarif livrare : 15 lei

Livrarea se face numai pe teritoriul României, între orele 8.00-20.00, de Luni până Vineri si 8.00 – 17.00 Sambata, în maxim 48 ore pe teritoriul municipiului Bucuresti si in 48 ore oriunde in tara, de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată. Pentru situațiile în care transportatorul majoreaza tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț. Majorarea de preț întra în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de rochii.com.ro.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

După o încercăre de livrare nereușita din culpa clientului, efectuata de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site-ul rochii.com.ro și se va face într-un interval de până la 5 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri.

Plata comenzii

Plata comenzii la curier / plata comenzii se efectuează la curier, acesta va eliberează chitanţa ce însotește factura din interiorul pachetului. Suma de plată este exact ceea stabilită in comanda dvs, curierul nu este in masură să vă solicite nici un fel de taxă suplimentară.

Plata cu card / plata cu card bancar se efectueaza printr-un portal extern rochii.com.ro in administrarea Mobilpay. Tranzactiile se desfasoara in deplina siguranta iar datele dvs. sunt protejate de cele mai noi tehnologii. In majoritatea tranzactilor vi se va solicita introducerea unui cod de securitate primit prin SMS la numarul de telefon inregistrat cardului de plata.

Plata in rate / dupa introducerea datelor de card veti putea alege variantele de plata in rate disponibile pe Mobilpay.

In cazurile platilor cu card bancar chitanta aferenta tranzactiei o veti primii automat in adresa dvs. de email. Factura de achizite este disponibila in orice moment in contul dvs. rochii.com.ro.